Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З нагоди Міжнародного дня Миру

Дата: 21.09.2022 20:22
Кількість переглядів: 185

«Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. У той момент, коли питання миру є особливо нагальним для України, усі бажання, усі сподівання і мрії пов’язані з мирним майбутнім держави. Україна завжди була дуже миролюбною державою, а це - завдяки гнучкої системи патріотичного виховання юного покоління», - з такими словами звернувся до присутніх перший заступник начальника РВА Сергій Фалібога під час патріотичного заходу «Нам потрібний мир».

На заході з нагоди Міжнародного дня Миру, який відбувся сьогодні у Заставнівській територіальній громаді на базі комунального закладу «Палац культури та мистецтв» основна увага була зосереджена на розширення знань молоді про важливість миру на землі.

???? Натомість учні Заставнівського Опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів та вихованці хореографічної студії «Пролісок» продемонстрували гарні патріотичні виступи, виготовляли голубів миру, намалювали малюнки для ЗСУ, написали листи захисникам нашої країни.

Також під час заходу перший заступник начальника РВА Сергій Фалібога подякував та вручив грамоти Чернівецької районної військової адміністрації вчителям та вихователям громади за сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у навчання та виховання учнівської молоді, повсякчасну діяльність у напрямку національно-патріотичного виховання та підтримки ЗСУ задля відновлення миру та адміністративно-територіальної цілісності України.????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь