Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На спортивній базі Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича відбулися спортивні змагання з баскетболу

Дата: 08.09.2022 15:48
Кількість переглядів: 245

Фото без описуЗ метою популяризації та розвитку баскетболу, підвищення спортивної майстерності, пропаганди здорового способу життя, залучення до занять спортом дітей, молоді та юнацтва 8 вересня 2022 року на спортивній базі Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича відбулися спортивні змагання з баскетболу 3х3 на Кубок Чернівецької районної військової адміністрації до Дня фізичної культури і спорту України. У змаганнях взяли участь команди територіальних громад району закладів загальної середньої, професійної та вищої освіти.

Відкриваючи змагання, заступниця начальника районної військової адміністрації Карина Поп зазначила, що основним і найпершим завданням у роботі з молоддю є стимулювання інтересу, заохочення дітей до занять фізичною культурою і спортом, популяризація здорового способу життя, можливість максимально самореалізуватися. «Упевнена, що ті спортивні конкурси та змагання, які ми проводимо в районі, сприятимуть залученню все більшої кількості дітей до спортивних занять, адже це, в першу чергу, допомагає зміцнити їхнє здоров’я!» - підсумувала Карина Юріївна.

????Володарем Кубку стали команди Чернівецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи (вікова категорія до 18 років) та Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича (вікова категорія після 18 років).

Крім того, за сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток галузі фізичної культури найкращих тренерів району було відзначено Почесними грамотами Чернівецької районної військової адміністрації:

Водовоза Геннадія Вікторовича, тренера-викладача Чернівецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи;

Чехімського Руслана Володимировича, тренера-викладача Чернівецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи, вчителя фізичної культури

Чернівецького ліцею № 13;

Гавлюка Вячеслава Васильовича, тренера-викладача Чернівецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи, вчителя фізичної культури

Чернівецького ліцею № 20;

Анісімову Валентину Федорівну, тренера-викладача обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Буревісник»;

Прохницьку Інну Анатоліївну, тренера-викладача комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 1» Чернівецької міської ради.

????Чернівецька районна військова адміністрація висловлює слова величезної вдячності Чернівецькій обласній федерації баскетболу і особисто Геннадію Водовозу за допомогу в організації та проведенні змагань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь