Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питання погашення наявної заборгованості по виплаті заробітної плати в Чернівецькому районі – на постійному контролі в РВА.

Дата: 30.08.2022 18:31
Кількість переглядів: 148

Фото без описуСьогодні під головуванням начальника районної військової адміністрації Дмитра Козарійчука за участю заступника начальника РВА - голови комісій, Каріни Поп відбулися засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та районної комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків і зборів (обов’язкових платежів) до бюджетів усіх рівнів.

????Працівники управління соціально - економічного розвитку територій та інфраструктури РВА разом з членами комісії проаналізували стан виплати заробітної плати та погашення боргу перед працівниками підприємств, установ та організацій району.

Зокрема, керівниками підприємств, установ та організацій було зазначено, що дану заборгованість планують ліквідувати найближчим часом.

????За результатами засідання прийняті компетентні та виважені рішення, які спрямовані на недопущення росту заборгованості із заробітної плати та податків і зборів до бюджетів різних рівнів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь