Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

“Молодь, яка вражає”

Дата: 12.08.2022 16:31
Кількість переглядів: 161

Фото без описуЮність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі, час дерзань і пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань, творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.

Цьогоріч вперше за час незалежності в Україні свято відзначають в Міжнародний день молоді — 12 серпня, і щороку ООН визначає окрему тему для відзначення цього фесту. Тема 2022 року — “Молодь, яка вражає”.

????Представники Чернівецької районної військової адміністрації разом із лідерами молодіжного руху району взяли участь у програмі блог-кафе «Лідерство vs конфлікт: молодіжні реалії» та тренінгах «Лідерство та емоції»: (портрет сучасного молодіжного лідера, ефективне лідерство в команді, як бути ефективним 24/7), «Конфлікт як ресурс» (конфлікт як можливість та ресурс для молоді, тактичні прийоми переговорного процесу для успішного лідера, імідж лідера в переговорному процесі, медіація як спосіб порозуміння), які організовані управлінням молоді та спорту Чернівецької обласної військової адміністрації, юридичним факультетом Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, за підтримки Інституту зовнішніх культурних зв’язків (IFA) Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина та Лідією Нестеренко, амбасадоркою проєкту "Мир в цифровий час», керівницею навчально-наукової лабораторії переговорів, медіації та арбітражу ЧНУ ім. Ю. Федьковича та Русланою Гаврилюк, менторкою проєкту "Мир в цифровий час", завідувачкою кафедри публічного права ЧНУ ім. Ю. Федьковича.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь