Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися моніторингові обстеження закладів освіти Тереблеченської, Юрковецької, Чудейської територіальних громад.

Дата: 10.08.2022 11:03
Кількість переглядів: 146

Фото без описуСьогодні розуміння готовності до навчального процесу відрізняється від попередніх років: два роки ми переживали онлайн навчання через пандемію, наразі маємо черговий виклик – війну. Тому в першу чергу в цих умовах ми маємо дбати про безпеку дітей і, загалом, всіх учасників освітнього процесу.

Ми всі розуміємо, що в частині шкіл очні заняття не розпочнуться, адже у них не має можливості облаштувати навіть найпростіші укриття. До того, кількість дітей в громадах зросла через внутрішнє переміщення осіб. Чернівецька районна військова адміністрація вдячна кервникам громадах, всім працівникам органів місцевого самоврядування, керівникам закладів, що працюють над реалізацією рекомендацій ДСНС щодо підготовки укриттів згідно з нормами.

Відбулися моніторингові обстеження закладів освіти Тереблеченської, Юрковецької, Чудейської територіальних громад. Результати показали, що сховища у закладах активно відновлюються та облаштовуються.

«Батьки мають особисто переконатися, що їхня дитина буде у безпеці під час навчання, а умови перебування під час повітряної тривоги належні. Забезпечити безпеку дітей у школі значно простіше, аніж дома - бо це організований підхід і до навчання, і до безпеки. Разом із громадами ми зробимо все, щоб навчальний рік у закладах освіти Чернівецького району розпочався в безпечних умовах!» - підсумував результати обстеження закладів за 9-10 серпня заступник начальника Чернівецької районної військової адміністрації Андрій Ватаманюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь