Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Попри війну в Україні, громади країн Євросоюзу продовжують співпрацю з українськими громадами.

Дата: 26.07.2022 14:28
Кількість переглядів: 170

Фото без описуВчора перший заступник начальника районної військової адміністрації Сергій Фалібога та керівники структурних підрозділів РВА взяли участь в онлайн-зустрічі із представниками району Рендсбург-Екернферде (Німеччина) та проєкту «Муніципальні партнерства з Україною» та грантових можливостей, які пропонує проєкт.

????????Район Рендсбург-Екернферде виявив бажання підтримати Україну в цей важкий час та налагодити контакт з громадами України.

Країни Європейського Союзу розуміють, що Україна стоїть на передовій захисту європейських цінностей, а в українців можна зараз повчитися єдності, яка допомагає боротися з ворогом.

????У ході онлайн-зустрічі відбулося представлення кожної зі сторін з подальшим обговоренням можливих напрямків співпраці, а саме: економіка, державні послуги, енергетика, освіта, культура, гуманітарна допомога.

Сторони зобов'язуються у співпраці з місцевими органами влади сприяти розробці спільних проєктів та обміну кращими практиками у сферах, що охоплюються майбутньою угодою. Також планується організація спільних заходів і робочих зустрічей, обмін делегаціями відповідних органів державної влади, неурядових організацій та ділових людей.

Очільники муніципалітетів висловили сподівання на успішну співпрацю у різних сферах та взаємні візити після завершення воєнних дій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь