Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Повномасштабна війна поставила перед усією державою нові неочікувані виклики.

Дата: 05.07.2022 15:34
Кількість переглядів: 323

Фото без опису

Безумовно, ми стали нацією, і не можемо вже думати і прагнути інакше, ніж думає і чинить державна нація. Кожна людина, котра, втікаючи від війни, намагалася знайти собі прихисток, переймалася передусім власної безпекою, безпекою своєї сім’ї, умовами проживання та вимушеним перебуванням в іншому куточку своєї Батьківщини.

 

Сьогодні у Глибоцькій територіальній громаді (голова громади -  Григорій Ванзуряк) реалізується один з найуспішніших проєктів підтримки людей, які знайшли свою другу домівку на Буковині. Це проєкт «Життя триває і народжується нове життя, попри війну» громадської організації «Простір розвитку громад» (керівник місцевої організації «Простір розвитку громад» - Дмитро Глобак) створення безпечного та доступного місця для проживання породіль з дітками з числа внутрішньо переміщених осіб на базі КНП «Глибоцька багатопрофільна лікарня Глибоцької селищної ради» (директор закладу - Іван Шкробанець), який став можливим завдяки активної співпраці та підтримці Агенства США з міжнародного розвитку (USAID), випускниць Академії Жіночого Лідерства, що реалізовується Українським Жіночим Фондом у межах програми USAID DOBRE та  міжнародній організації Глобал Ком’юнітіз.

 

Голова Чернівецької районної військової адміністрації Дмитро Козарійчук високо цінує та підтримує зусилля мешканців Глибоцької громади щодо забезпечення наших громадян усім необхідним та зосередження зусиль для допомогти тим, хто цього потребує. Адже людина починається з добра і добром освячується. Честь, милосердя, доброта - в усі віки людство сповідувало саме ці принципи. В цей нелегкий час весь світ єднається у відчайдушній боротьбі з російською агресією. І ми разом зробимо все, щоб перемогти!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь