Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олімпійський рух — значна подія в історії людвства, а Міжнародний Олімпійський день — свято, яке відзначають в пам'ять про цей самий рух

Дата: 23.06.2022 15:42
Кількість переглядів: 205

Фото без опису??????????? Олімпійський рух — значна подія в історії людвства, а Міжнародний Олімпійський день — свято, яке відзначають в пам'ять про цей самий рух, вірніше, про його відродження в сучасному вигляді. І дата щорічно залишається незмінною — 23 червня.

Олімпізм — це про гармонійний розвиток, недопущення дискримінації та мирне суспільство. Цьогоріч, у надскладний для нашої країни час, ці принципи набувають особливого значення. Адже війна змінює все і всіх, але кожен знає, що – спорт та фізичні навантаження є прекрасним способом зняття психологічної напруги, що особливо цінується сьогодні.

Близько сотні спортсменів та тренерів, дітей та батьків зібралося з нагоди відзначення Олімпійського дня у парку ім Т.Г. Шевченка м. Чернівці, щоб позмагатися у пробігу з олімпійцями та олімпійській руханці.

Представники Чернівецької районної військової адміністрації разом з учнівською молоддю та дітьми-переселенцями Чернівецького району також взяли активну участь у відзначенні Олімпійського дня задля популяризації здорового способу життя, рухової активності та з метою розвитку та формування майбутнього нашої держави.

Висловлюємо слова величезної вдячності відділенню Національного Олімпійського комітету України в Чернівецькій області та управлінню молоді та спорту Чернівецької обласної військової адміністрації (начальник управління – Іван Гешко) за чудово проведений захід.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь