Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

47 представників закладів та установ охорони здоров’я було відзначено з нагоди професійного свята

Дата: 18.06.2022 09:34
Кількість переглядів: 130

Фото без опису??????????? Кажуть, що у світі немає нічого дорожчого, ніж життя, а міцне здоров’я – це запорука життя щасливого. І саме медики прикладають чимало зусиль аби прийти на допомогу кожному пацієнту, вдихнути в нього віру в скоріше одужання та зберегти життя.

Безперечно, лікарі займають в межах будь-якого суспільства, будь-якої цивілізації зовсім особливе становище: вони повсюдно є предметом суспільної уваги і майже завжди незамінні. А воєнний стан — нова реальність, що диктує нові підходи в роботі медичної системи до надання допомоги як Збройним Силам України, так і цивільному населенню. Крім того, за час війни медики разом із науковцями розробили понад 50 винаходів та нових методів лікування поранених. Долучилися до цього і медичні працівники нашого Чернівецького району.

???? 47 представників закладів та установ охорони здоров’я було відзначено з нагоди професійного свята Почесними грамотами Чернівецької районної військової адміністрації.

???? Від імені Чернівецької районної військової адміністрації висловлюємо Вам величезну вдячність за Вашу невтомну працю, професіоналізм та відданість найгуманнішій з професій!

Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя Вам та Вашим рідним. Нехай Ваша праця збагачується новим досвідом та добрими справами, а кожен прожитий день сповнюється гордістю за обрану професію, шаною і повагою вдячних пацієнтів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь