Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чернівецька РВА та ВПІНО «АКТЕД» (“ACTED”) сьогодні підписали Меморандум

Дата: 12.04.2022 18:08
Кількість переглядів: 219

Фото без опису????Чернівецька районна військова адміністрація та відокремлений підрозділ іноземної неурядової організації «АКТЕД» (“ACTED”) сьогодні підписали Меморандум про співпрацю, що покликаний активізувати роботу у взаємної зацікавленості сприяти реалізації діяльності з надання гуманітарної допомоги постраждалому від збройного конфлікту населенню України.

??Начальник Чернівецької районної військової адміністрації Дмитро Козарійчук та регіональний координатор ВПІНО «АКТЕД» у Чернівецькій області Руслан Гапонюк детально обговорили заходи з надання необхідної підтримки населенню, яке тимчасово розмістилася у територіальних громадах району, а саме продуктові та гігієнічні набори, набори непродовольчих товарів, грошова допомога, надання питної води для колективних центрів розміщення ВПО, надання матеріалів та обладнання для ремонту систем водопостачання, санітарно-технічних систем та забезпечення необхідних санітарно-гігієнічних умов для ВПО в колективних центрах.

??Сторони домовились про співпрацю з широкою громадськістю, мешканцями району, структурними підрозділами районної військової адміністрації та іншими організаціями та установами, що зацікавлені в розподілі та наданні гуманітарної допомоги переселенцям, постраждалим від російської агресії.

Територіальні громади Чернівецького району дуже організовані і працюють злагоджено та солідарно. На цьому під час офіційної частини підписання Меморандуму наголосив начальник районної військової адміністрації Дмитро Козарійчук.

«Ми цінуємо кожного українця. Стараємось, щоб кожна людина знайшла прихисток в нашому районі, наскільки це можливо. А співпраця з іноземними організаціями надає більше можливостей у забезпечені вимушених переселенців найнеобхіднішим» - додав очільник району.

????????ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь