Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова районної державної адміністрації Дмитро Козарійчук провів нараду з військовим блоком

Дата: 15.02.2022 17:01
Кількість переглядів: 315

Фото без описуГолова районної державної адміністрації Дмитро Козарійчук провів нараду з військовим блоком - начальником Чернівецького РТЦК та СП Юрієм Миронцем, заступником начальника - начальником мобілізаційного відділення Чернівецького РТЦК та СП Олегом Пашко, начальником Чернівецького МТЦК та СП Василем Масовським та керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації щодо належної організації територіальної оборони.

Присутні обговорили ЗУ «Про основи національного спротиву», який введений в дію з 1 січня 2022 року, зокрема перелік потреб Сил територіальної оборони Чернівецького району. Також, з метою уточнення облікових даних, під час наради наголошувалось на необхідності здійснення перевірки персонально-первинного та персонального обліку призовників, військовозобов’язаних, резервістів оперативного резерву відповідно до постанови КМУ від 7 грудня 2016 р. № 921 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних».

На Буковині бригаду територіальної оборони укомплектували більш як наполовину, вона складатиметься з чотирьох батальйонів, розташування яких планується у районах області. До тероборони можуть долучитись військовослужбовці, рядові і сержанти, віком до 57 років, а також офіцери, віком до 55 років. Тероборону формують на всій території країни, аби за потреби її учасники захищали територію, на якій мешкають.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь