Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Одним з пріоритетних напрямків, являється розвиток освіти, передусім через створення якісного освітнього простору

Дата: 24.12.2021 13:07
Кількість переглядів: 453

 

Робота районної державної адміністрації, її структурних підрозділів, спрямована на забезпечення сприятливих умов для динамічного і збалансованого розвитку. Одним з пріоритетних напрямків, являється розвиток освіти, передусім через створення якісного освітнього простору.

Чернівецька районна державна адміністрація, керуючись розпорядженням Кабінету Мiнiстрiв України «Про реорганiзацiю та утворення районних державних адміністрацій» вiд 16 грудня 2020 року № 1635-р,  виступила правонаступником реорганізованої Глибоцької районної державної адміністрації, в тому числі, стосовно прав та зобов'язань  по закладу освіти в с.Кам'янка Чернівецького району Чернівецької області.

На момент заміни замовника робіт,  заборгованість перед підрядною організацією СТзОВ "Надiя",  складала 16,3 млн.грн.

На сьогоднішній день,  райдержадміністрацією дану заборгованість профінансовано повністю, в тому числі за рахунок: районного бюджету - 1,3 млн.грн., обласного бюджету - 6,3 млн.грн. та  державного бюджету - 8,7  млн.грн..              

Щодо технічної складової, а саме:  введення в експлуатацію реконструйованих корпусів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та дошкільного навчального закладу на 450 місць (350 учнівських та 100 місць дошкільного віку) в с.Кам'янка, Чернівецькою райдержадміністрацією необхідний пакет документів було направлено до  Державної інспекції архітектури та містобудування України і та отримано сертифікат про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об'єкта (№ ІУ122211215194 від 22.12.2021 року) .

Проведені роботи з реконструкції з добудовою нового корпусу Кам’янської  ЗОШ  І-ІІІ ступенів з збільшенням наявності класних приміщень та дошкільного підрозділу, дадуть змогу відкрити нові групи дошкільників, удосконалити надання  освітніх послуг дітям молодшого та середнього шкільного віку, здійснити профілізацію старшої школи та запровадити новий стандарт «Нової української школи».

 

 

Управління соціально-економічного розвитку

територій та інфраструктури


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь