Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ДМИТРА КОЗАРІЙЧУКА ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 03.12.2021 09:04
Кількість переглядів: 231

Фото без описуШановні краяни!

Щороку 3 грудня Україна разом зі світовою спільнотою  відзначає Міжнародний день людей з особливими потребами, який  нагадує всім нам, що поруч живуть люди – наші земляки, наші співвітчизники, яким дуже непросто в житті, яким чи не щодня доводиться долати чималі проблеми і перешкоди, але сила їх духу, їхня цілеспрямованість, їх уміння, попри труднощі, ставити перед собою мету і досягати її не просто заслуговують на велику повагу, а вчать і нас радіти кожному дню, служать прикладом життєлюбства та оптимізму.

Разом з тим цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей із інвалідністю.

Закликаю Вас, шановні жителі Чернівецького району, не бути байдужими до людей з особливими потребами. Нехай турбота про ближнього, милосердя і толерантність стануть нормою нашого повсякденного життя.

Від усього серця хочеться подякувати усім, хто  добрим словом і конкретними справами допомагає у розв’язанні насущних проблем краянам, які мають потребу в сприянні і підтримці.

Висловлюю найтепліші слова нашим землякам, на долю яких випали нелегкі життєві випробування. Бажаю міцного здоров’я, родинного затишку, життєвого оптимізму, добробуту, щастя та витримки. Ви для нас є прикладом незламного духу та міцної сили волі. Нехай справдяться всі Ваші бажання, мрії та задуми!

 

 

Голова районної державної адміністрації

Дмитро КОЗАРІЙЧУК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь