Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Паспорт з безконтактним електронним носієм допоможе завантажити до застосунку «Дія» сертифікат про вакцинацію

Дата: 05.11.2021 15:30
Кількість переглядів: 483

У зв’язку з запровадженням посилених заходів з протидії поширенню коронавірусній інфекції COVID-19 набуло особливої актуальності питання використання мобільного застосунку «Дія».

За допомогою завантаженого до цього додатку «COVID-сертифікату» підтверджується наявність щеплення, результат тестування чи довідка про одужання. В такий спосіб громадяни можуть забезпечити собі доступ до міжнародного та міжобласного сполучення, закладів громадського харчування, спортивних залів та кінотеатрів, торгових центрів, розважальних заходів тощо.

Щоби додати до застосунку «Дія» сертифікат про вакцинацію, необхідно попередньо завантажити до нього паспорти громадянина України, що містять безконтактний електронний носій – у вигляді ID-картки чи для виїзду за кордон.

Для оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон  звертайтеся до підрозділів УДМС у Чернівецькій області. Перелік структурних та територіальних підрозділів Управління, де такі послуги надаються, можна знайти тут: https://dmsu.gov.ua/chernivtsi/pidrozdily.html .

Звертаємо вашу увагу, що у зв’язку з карантином тимчасово припинив прийом громадян з надання адміністративних послуг у сферах міграції Хотинський відділ УДМС у Чернівецькій області. Більше інформації за посиланням: https://dmsu.gov.ua/news/region/11481.html  .

Який порядок завантаження до додатку «Дія» «біометричних» паспортів, що містять безконтактний електронний носій, як до нього можна додати сертифікат про вакцинацію, читайте на сайті Міністерства цифрової трансформації України за посиланням: https://thedigital.gov.ua/ .

Управління ДМС у Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь