Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Порядок формування та зберігання реєстраційних справ обговорили під час зустрічі у Чернівецькій райдержадміністрації

Дата: 19.10.2021 19:09
Кількість переглядів: 244

Фото без описуФахівці Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції провели робочу зустріч з представниками Чернівецька районна державна адміністрація. Заступник начальника Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Чернівецькій області Іван Гринюк та голова Чернівецької районної державної адміністрації Дмитро Козарійчук обговорили співпрацю органів юстиції та виконавчої влади, окреслили перспективи подальшої взаємодії, зокрема у питаннях передачі та зберігання реєстраційних справ у сферах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державної реєстрації юридичних осіб,фізичних осіб-підприємців та громадських формувань у Чернівецькому районі.

Відповідно до законодавства, районним державним адміністраціям, що ліквідовуються та/або реорганізовуються необхідно здійснити передачу реєстраційних справ у паперовій формі у сферах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи до райдержадміністрацій новоутворених районів. Чернівецький район нині об’єднує колишні Кіцманський, Заставнівський, Глибоцький, Герцаївський, Сторожинецький, Новоселицький райони, відтак реєстраційні справи, які були сформовані у них, мають бути передані до новоутвореного суб’єкта державної реєстрації. Нині передано 85 % справ. Роботу мають завершити вже найближчим часом.

Також фахівці юстиції ознайомилися із станом реєстраційних справ, веденням архіву та поспілкувалися із державним реєстратором щодо законодавчих норм у сфері державної реєстрації нерухомості та бізнесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь