Чернівецька районна військова адміністрація
Чернівецька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До відома суб’єктів підприємницької діяльності

Дата: 12.10.2021 10:39
Кількість переглядів: 241

Діє програма «Доступні кредити 5-7-9-%» Урядова програма «Доступні кредити 5-7-9%» розроблена у відповідності до Порядку надання фінансової державної підтримки суб’єктам малого та середнього, затвердженого  Постановою Кабінету Міністрів України від 24.01.2020 №28, зі змінами.

        Відповідно до умов Порядку, Програма реалізується Фондом розвитку підприємництва через уповноважені, відповідно до умов Порядку, банки.

Відповідно до Порядку надання фінансової державної підтримки суб’єктам малого та середнього підприємництва, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24.01.2020 №28, зі змінами.

Учасники програми: офіційно зареєстровані юридичні особи або фізичні-особи-підприємці, суб’єкти малого підприємництва, у тому числі мікропідприємництва, та середнього підприємництва, річний дохід яких від будь-якої діяльності не перевищує суму, еквівалентну 10,2 та 20 млн. євро, визначену за офіційним валютним курсом НБУ.

Мета програми:

- сприяння розвитку суб’єктів підприємництва, збільшення обсягів виробництва, експорту, імпортозаміщення, високотехнологічного виробництва, енергоефективності, впровадження інновацій, а також сприяння створенню нових робочих місць та підприємств, поверненню трудових мігрантів до України;

- фінансування заходів з запобігання виникнення та поширення, локалізації та ліквідації спалахів епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, а також для запобігання та подолання їх наслідків, у тому числі від встановленого Кабінетом Міністрів України карантину та обмежувальних заходів, пов’язаних з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, в т.ч. фінансування оборотного капіталу;

- рефінансування існуючої заборгованості в банках України за кредитом (кредитами) суб’єктів підприємництва.

 Сума кредиту від 100 тис. грн. до 50 млн. грн.

Строк кредитування до 5 років, на реалізацію інвестиційного проекту, але не довше строку дії Програми до 2 років при фінансуванні потреби в оборотних коштах.

Детальна інформація щодо кредитування на інформаційному сайті державної програми «Доступні кредити 5-7-9%»  (https://5-7-9.gov.ua).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь